SISI GELAP DOCTOR STRANGE SINOPSIS MULTIVERSE OF MADNESS

5
(2)

SINOPSIS DOCTOR STRANGE IN MULTIVERSE OF MADNESS

AMARAN: Terdapat Spoilers“Spider-Man: No Way Home”

Selain pengorbanan menyayat hati yang dibuat oleh Peter Parker (Tom Holland), meninggalkan banyak ketidak pastian pada masa depannya, satu lagi isu besar dalam aksi terakhir “Spider-Man: No Way Home” ialah kerosakan yang dilakukan oleh Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) perbuatan sihir maverick.

Seperti yang dijelaskan oleh bekas Sorcerer Supreme sendiri, terdapat “sedikit yang menakutkan” yang dia atau pengguna sihir lain tahu tentang multiverse, jadi mengoyakkan lubang di dalamnya mungkin bukan idea yang paling bijak.

Suka atau tidak, ia adalah sesuatu yang anda boleh pertaruhkan Strange akan mengharungi akibatnya dalam siri seterusnya.

Poster dan treler sudah dijelaskan Tajuk: “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” akan menyaksikan wira perubatan Marvel Cumberbatch dalam satu lagi dalam siri tersendiri, di samping Benedict Wong sebagai kawan sihirnya Wong dan Elizabeth Olsen memainkan watak sebagai Wanda Maximoff(Scarlet Witch).

DOCTOR DALAM SITUASI PALING BERBAHAYA

Berikut didalam treler yang dipaparkan, banyak teka teki yang terjawab dari peminat antaranya, Doktor Strange dan bagaimana jika? berserta Doktor yang menghadapi masalah besar, walaupun terdapat banyak info kecil ini yang mengulangi perkara yang telah kami perolehi dalam kredit scene terakhir

“Spider-Man NWH” kredit akhir dan teaser baru,namun terdapat satu info penting dalam sinopsis ini yang memberikan maklumat yang menarik tentang watak jahat Doktor itu sendiri berada.

CREDIT INFO Menarik DOCTOR STRANGE: Selepas Siri EndGame tokoh utama sebelum ini dimatikan iaitu Iron Man dan Caption America dibandingkan, Doctor Strange, dijangka memainkan peranan aktif sebagai tokoh utama dalam pasukan Avengers,kerana faktor beliau bekas pakar bedah genius dan ahli silap mata terkuat dari kalangan ahli lain.

Selanjutnya menggunakan sihirnya untuk memanipulasi masa dan ruang sesuka hati dengan mantera terlarang yang dianggap paling berbahaya telah membuka pintu kepada kegilaan misteri yang dipanggil ‘Multiverse.’” Wong Doktor Strange Akan Membuat Cameo Di Shang-Chi Sinopsis diteruskan dengan menggambarkan pasukan Strange dengan Wong dan Wanda, sebagai “ancaman dahsyat menimpa manusia dan seluruh alam semesta yang tidak lagi boleh dilakukan dengan kuasa mereka sahaja.

Lebih memeranjatkan,ancaman terbesar di alam semesta kelihatan sama seperti Doctor Strange…“What If?” Doctor Strange? Wanda dan Wong yang akan menyelamatkan? Doctor Strange lain yang berkecimpung(dalam multiverse)sisi gelap (Jahat) dialog beliau akhir teaser “he shouldn’t be anywhere near?

Selain dari teaser dipersembahkan Info akhir yang kemungkinan Strange akan memainkan peranan tokoh utama dalam Avenger selepas Iron Man dimatikan dan kemungkinan juga beliau berada dalam mod panik, Persamaan kepribadian Strange juga seperti Tony Stark yang diserang penyakit “PTSD” semasa “Iron Man 3” selepas Siri “Avengers”, yang sentiasa mencuba sedaya upaya untuk melindungi dunia sendiri. Dari melihat kesalahan sendiri dalam sekelip mata,juga sentiasa memikirkan hal misteri kehidupan dan membuat perkara yang merugikan banyak pihak.

Baca Juga Info: Filem Marvel Dan DC Yang Akan Ditayang Ditayangkan 2022

Apa kata anda tentang sinopsis ringkas yang disajikan dan juga info penting watak Strange kemungkinan dinaik taraf? Jom layan teaser Itu artikel ini kepada peminat fanatik susah mati Marvel disini “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 5 / 5. KIRAAN BINTANG 2

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI