PELAKON “SNOWDROP” KIM MI SOO TELAH MENINGGAL DUNIA

5
(2)

 

Bagi peminat kdrama tentunya mengetahui tentang drama terbaru “Snowdrop” yang sedang ditayangkan di JBTC setiap sabtu dan ahad. Seorang pelakon pembantu Kim Mi Soo di khabarkan telah meninggal dunia pada umur 31 tahun.

Menurut laporan eksklusif dari Osen, punca kematian Kim Mi Soo masih belum didedahkan lagi. Majlis pengebumiannya akan berlangsung di rumah pengebumian Sungsim.

Wakil agensinya Landscape Entertainment telah mengesahkan tentang berita kematian aktres tersebut. Kenyataan mereka telah dikeluarkan di Star News. “ Kami disini ingin menyampaikan berita sedih, dimana seorang dari pelakon kami Kim Mi soo telah meninggal dunia pada 5 Januari. Keluarganya sangat sedih dengan pemergian secara mengejut ini.

Kami meminta agar tiada diantara anda menyebarkan khabar angin Atau mengeluarkan sebarang spekulasi yang tidak benar agar dapat menghormati keluarga Kim Mi Soo yang sedang bersedih diatas pemergiannya secara tiba – tiba.

Pengebumian Kim Mi Soo akan diadakan secara tertutup mengikut kehendak keluarganya.

Mari kita sama-sama doakan Kim Mi Soo, dan kami juga mengucapkan takziah kepada keluarganya” – Landscape Entertainment

Kim Mi Soo yang memegang watak Yeo Jung Min didalam kdrama Snowdrop. Yeo Jung Min adalah salah seorang rakan sebilik Eun Yong Ro lakonan Mantap Jisoo Blackpink.

Selain itu Kim Mi Soo juga pernah memegang watak dalam drama Hellbound, Yumi’s Cell dan Hi, Bye Mama.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 5 / 5. KIRAAN BINTANG 2

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI