Rakan Artis Hulurkan Bantuan Mangsa Banjir

0
(0)
Bencana alam yang menimpa negara kita menyebabkan ramai mangsa banjir yang terkesan turut terjejas di beberapa buah negeri dengan bencana itu, Tetapi alangkah murninya artis terkemuka tanah air kita Neelofa mengambil inisiatif untuk mengajak orang ramai untuk sama-sama membantu meringankan golongan yang terkesan.
Dalam posting di akaun media sosialnya instagram miliknya, usahawan itu memberitahu, menerusi Pertubuhan Kasih Neelofa (PKN), pihaknya akan cuba menyalurkan bantuan kepada golongan yang terjejas.
Bahkan neelofa  juga berkongsi talian hotline Pertubuhan Kasih Neelofa 012-2002102 bagi memudahkan mangsa yang terkesan dengan banjir untuk memaklumkan keperluan mereka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Neelofa (@neelofa)

 

Selain itu artis Yana samsudin Juga tidak melupakan rakyat malaysia yang sedang sensara mengambil inisiatif untuk membantu mana yang memerlukan. Bersama-sama kerjasama dengan suaminya Fadzil Zahari merupakan adik kepada Farid Kamil.

Beliau juga menyeru orang ramai untuk meringankan beban mangsa jika berkemampuan.

Selain itu ramai lagi selebriti terkemuka menampil memberi bantuan iaitu pengacara dan penyampai radio Sharifah Sharifah, penyanyi rap sensasi, Caprice atau kini dikenali Daddycap, dan pelakon Datuk Fizz Fairuz.

Semoga dipermudahkan semua urusan yang membantu dan tidak juga kepada mangsa yang menghadapi cabaran dilanda musibah

 KOMPILASI FILEM KOREA YANG TERBAIK

BACA JUGA KOMPILASI FILEM BENCANA ALAM

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI

Scroll to Top