6 Kdrama Psycho Thriller Wajib Tonton

0
(0)

1. Through The Darkness

sebuah unit yang baru sahaja ditubuhkan bagi mengkaji sifat dan kelakuan penjenayah kejam. Mereka mengkaji kelakuan dan kebiasaan penjenayah-penjenayah ini dengan mengumpulkan data yang mampu menghalang mereka melakukan jenayah kejam seterusnya.

 

2. Flower Of Evil

Kehidupan seorang detektif wanita berubah apabila dia ditugaskan untuk menyiasat sebuah “cold case” yang berlaku pada 15 tahun yang lalu. sebuah rahsia besar yang bakal merubah kehidupanya setelah mengetahui kebenaran yang sebenar.

 

3. Beyond Evil

kematian adik kepada seorang detektif 20 tahun yang lalu telah menjadi salah satu titik tolak kemusnahan kerjayanya setelah dia tidak mampu untuk mencari penjenayah yang telah membunuh adiknya. selepas 20 tahun sebuah kes pembunuhan yang dengan cara yang sama telah berlaku. Detektif ini percaya bahawa kes adiknya ini mampu diselesaikan, dia berkejasama dengan seorang detektif muda yang bijak.

 

4. Squid Game

seramai 456 orang yang mempunyai masalah kewangan yang sangat teruk telah dikumpulkan disebuah tempat misteri. mereka perlu mengambil risiko disetiap tahap permainan, Jika membuat silap nyawa mereka bakal melayang.

 

5. Extracurricular

remaja yang nampak begitu polos dan bijak rupa-rupanya mempunyai aktiviti gelap yang bakal menenggelamkan masa depannya dengan elakukan jenayah besar.

 

6. Hellound

penduduk Korea menjadi huru – hara apabila mereka diganggu dengan makhluk-makhlukyang dikatakan dari neraka ang membalas dosa-dosa mereka di atas dunia

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI