7 Filem Terbaik Jason Statham

0
(0)

1. The Meg (2018)

 

The Meg adalah ebuah filem mengisahkan tentang pengkaji yang sedang mengkaji ewujudan seekor ikan jerung terbesar didunia. Akan tetapi, kajian mereka bakal meragut nyawa pengkaji-pengkaji bawah laut ini  dimana keberadaan mereka tidak disenangi oleh haiwan gergasi tersebut.

2. Safe (2012)

 

Mengisahkan Luke Wright yang elindungi seorang kanak-kanak yang menjadi saksi utama dalam sebuah jenayah gangster terbesar dalam sejarah dunia.

3. The Expendables (2010)

 

The Expendables adalah salah satu filem paling ikonik didalam sejarah perfileman yang bergenre aksi. Filem ini menggabungkan ramai bintang-bintang filem aksi yang popular pada tahun 80-an, 90-an, 00-an, dan bintang-bintang aksi yang baru.

4. The Mechanic (2011)

 

Mengisahkan kisah seorang pembunuh upahan Arthur, yang mahu membalas dendam atas kematian mentornya. Akan tetapi misi Arthur untuk membalas dendam telah menyimpang setelah bertemu seseorang yang mcuba mendekati nya dengan motif tersembunyi.

5. The Beekeeper (2024)

 

Disebabkan tuan rumahnya telah ditipu dengan sendiket penipuan diatas talian, Adam telah mengambil tindakkan yang bakal membongkar siapa dalang terbesar sendiket yang telah merosakkan hidup orang ramai.

6. The Italian Job (2003)

 

Satu rompakkan telah menjadi huru – hara setelah berlakunya pengkhianatan dalam ahli kumpulan mereka. Lalu seorang anak bersama-sama melakukan rancangan untuk menjatuhkan dalang yang telah menyebabkan kematian bapanya.

7. The Transpoter (2002)

 

Seorang bekas tentera bekerja sebagai penghantar. Penghatanrannya bukanlah biasa-biasa, akan tetapi penghantaran  yang dilakukan adalah beresiko tinggi dimana dia perlu melindungi apa sahaja jenis barang hantarnnya supaya tiada kejadian buruk yang berlaku pada item penghantarannya.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI