NOW, WE ARE BREAKING UP AKAN DITAYANGKAN DIPLATFORM VIU

0
(0)

My Crush Song Hye kyo

Terkejut kejap tengok IG dia kata dia akan berlakon dengan Jang Ki-yong dalam Kdrama terbaru bertajuk “NOW, WE ARE BREAKING UP” pada 12 Nov ini! And THE BEST PART..ia akan ditayangkan di saluran/apps Viu yang kini tengah buat promo untuk trial 7 days!
 
Drama yang hanya ada 16 episodes ini akan ditayangkan setiap hari Jumaat-Sabtu pada jam 10pm menceritakan KISAH CINTA DAN BENCI yang berlatarbelakangkan dunia fesyen yang mengisahkan tentang Ha Young-Eun (Song Hye-Kyo), ketua bahagian reka bentuk di sebuah syarikat fesyen “The One”. Dia seorang wanita bijak, cantik, berdisiplin, berkarisma, stylist namun dia juga seorang yang berhati dingin dan tidak mudah didekati.
Yong Jae-Kook (Jang Ki-Yong) pula ialah seorang freelance photographer yang sangat popular dan disukai ramai. Dia ni dikira macam jejaka idaman lah..sempurna dari segala-galanya..bukan setakat tampan dan bergaya je tapi juga kaya! Walaupun Jae-Kook memiliki segalanya, tapi dia juga seorang yang sangat profesional dalam pekerjaaanya, tidak mudah percaya dengan orang disekelilingnya dan juga tidak mudah jatuh cinta.
Agaknya, bagaimanakah kisah romantik fantasi pelik yang harus dilalui oleh Ha Young dan Jae Kook dalam Now, We Breaking Up??
  
 
Jangan Lupa 12 Nov Ini Ditayangkan Di Streaming Platfrom Viu

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI