RED NOTICE KINI ADALAH FILEM NETFLIX YANG MENDAPAT TONTONAN TERBANYAK SEPANJANG ZAMAN !!

5
(5)

Siapa sangka filem Netflix bertajuk RED NOTICE kini dinobatkan sebagai filem Netflix dengan tontonan terbanyak sepanjang zaman. RED NOTICE mula menjadi trending sejak awal tayangannya di Netflix pada 12 November 2021 lagi.

Filem yang membawa genre aksi komedi itu berjaya menawan hati ramai penonton dengan gelagat dan adegan Ryan Reynolds dan The Rock Dwayne Johnson. Red Notice juga turut menampilkan bintang sensasi Gal Gadot sebagai bintang utama.

Menurut data yang dikeluarkan oleh Netflix, Red Notice boleh distriming melalui Netflix ke seluruh 94 buah negara antaranya Bahrain, Indonesia, Poland,Uruguay dan banyak lagi seanteronya.

Jumlah tontonan adalah lebih kurang 129,100,000 jam sepanjang minggu sehingga 15 November. Bayangkan tayangannya pada 12 November? Sangat hebat untuk sebuah rekod tontonan sepanjang zaman.

Nampaknya bintang utama filem Red Notice iaity The Rock Dwayne Johnson tidak dapat menyembunyikan perasaan teruja dan gembiranya tentang berita ini apabila beliau telah mengongsikan hal bersejarah tersebut di laman Instagram miliknya.

Sesuatu yang memang patut diraikan, pada musim pandemik ini, para penonton layar perak telah beralih arah dan selera dengan menonton filem kesukaan di platform striming berbayar seperti Netflix. Pastinya pencapaian seperti ini amat dibanggakan buat penggiat industri perfileman.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 5 / 5. KIRAAN BINTANG 5

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI