Nama Filem Hitam Putih 1963 Sama Dengan Nama Varian Baru “Omicron”

5
(3)

Ketika dunia bergelut di bawah ancaman baharu – varian baru COVID-19 yang dipanggil Omicron, kami tertanya-tanya sama ada kami pernah mendengar nama itu sebelum ini atau pernah dimana-mana layar kaca?

Nah, rupanya nama itu ialah  tajuk untuk film hitam putih yang diterbitkan sekitar tahun 1963. Jika anda tidak pernah mendengar tentang filem-filem itu, usah kuatir dan jangan salahkan diri sendiri kerana filem ini tidak pernah viral sama sekali dan juga antara kalian belum dilahirkan didunia ini seperti kami juga.

Jom kami ulas sebar sedikit filem kebetulan sama tajuk dengan variant virus covid19 ini yang baharu sahaja tidak iaitu “Omicron” .Nama tersebut digunakan sebagai tajuk filem untuk dua filem yang diterbitkan pada tahun 1963 dan 2013. Poster filem-filem telah tersebat dengan cepat sejak pengumuman varian baru tersebut di media socmed dan mula menjadi viral sejak semalam ketika artikel ini ditulis.

 

Kisah plot film Omicron 1963 adalah tentang makhluk asing yang mengambil alih tubuh manusia untuk belajar tentang planet ini dan mengancam umat manusia. Omicron adalah sebuah film komedi fiksyen sains Itali 1963 yang diarahkan oleh Ugo Gregoretti. Jadi, syukur tiada apa-apa tentang wabak yang mengancam dunia.Cuma cerita alien je guys. Tiada kena mengena dengan virus tersebut

Kemudian filem Omicron 2013 ialah komedi dan fiksyen sains. Dalam filem Omicron, makhluk asing datang ke Bumi dengan virus botani dan virus ini mengancam seluruh dunia. Seorang wanita berani yang tinggal di Arizona memenangi makhluk asing dengan tumbuhan di tamannya dan mencuba menggulingkan kerajaan.

Sampai sini sahaja huraian kami, apa pandangan anda tentang ini? Kalau kalian nak menonton buka sahaja youtube dan tulis tajuk Omicron 1963, FIlm berbahasa itali dan ada seri kata bahasa Inggeris.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 5 / 5. KIRAAN BINTANG 3

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI