DashCam FIlem Seram

0
(0)

 Filem Seram Yang Ditayangkan di Strim Netflix yang patut anda tonton di bulan ini

Anda tidak tahu Filem Seram apa yang patut anda tonton dihujung minggu pada bulan ini? Jom kami rekomendasi film yang buat anda Seram hingga tidak keluar bilik dan akan ketakutan hingga tidak boleh lekang dengan selimut anda.

Siapa sangka film ini diarahkan dan ditulis semasa wabak covid-19 dilanda seluruh dunia. Itulah yang berlaku semasa filem thriller konspirasi tegang yang ditulis dan diarahkan oleh Christian Nilsson. (Jangan keliru dengan tajuk film baharu yang lain yang dipanggil “Dashcam.”)

Jom layan Sinopsis Film Ini

Ia adalah malam Halloween, dan Jake (Eric Tabach yang sengit) ialah seorang editor video yang bekerja di apartmennya di New York City dalam berita TV tempatan tentang perhentian lalu lintas maut yang melibatkan seorang pegawai polis dan bekas peguam negara. Apabila Jake mendapat e-mel daripada pejabat akhbar negeri bertanda “Sulit”, dia membukanya untuk mencari bukti kamera pemuka yang menunjukkan bahawa apa yang berlaku di jalan raya malam itu mungkin satu pembunuhan.

Jake yang ketakutan, yang bermimpi menjadi wartawan, meninggalkan apartemennya untuk mencari petunjuk yang dipikirkannya tersembunyi di Washington Square Park. Tetapi bagaimana dengan kereta yang melaju di luar apartemennya?

Nilsson telah memetik “The Conversation” Francis Ford Coppola sebagai inspirasi, dan ia menunjukkan. “Dashcam” berada pada tahap yang paling menyeramkan apabila hanya klip audio dan video, dan pelarasan pembedahan Jake terhadapnya, mengemudi cerita yang didorong oleh paranoia. Lebih daripada 82 minit yang menggerunkan, Nilsson memerah ketegangan yang besar daripada detik-detik yang seolah-olah membuang masa, seperti ketika Jake hanya duduk dan mendengar runut audio. Garis bawah yang direndamkan yang kelihatan seperti datang dari apartemen seterusnya menambahkan kelebihan sonik yang jahat.

Jom Layan Trailer Film Tersebut dibawah

 

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI

ARTIKEL LAIN