BRENDAN FRASER VILLAIN BATGIRL

5
(4)

Sebuah video dan gambar dari set produksi filem Batgirl mendedahkan sekilas pandang rupa Brendan Fraser sebagai villain untuk filem tersebut sewaktu mereka meraikan hari jadi pelakon tersebut.

Filem Batgirl diarahkan oleh Adil El Arbi dan Bilall Fallah dengan lakonlayar oleh Christina Hodson, yang pernah terlibat dengan projek DC sebagai penulis Birds of Prey dan filem The Flash 2022, yang juga sedang dalam pembikinan.

Filem ini bakal diterbitkan secara eksklusif di saluran HBO Max namun tarikhnya masih belum diketahui. Besar kemungkinan pada tahun 2023.

Di dalam filem Batgirl ini, Brendan Fraser akan memainkan watak villain DC bernama Firefly. Firely merupakan seorang yang pakar dalam mencuri yang menggunakan teknik bermain dengan cahaya untuk melepaskan dirinya atau mungkin juga seorang kaki bakar, bergantung kepada timeline yang bakal dipilih filem ini nanti.

Di dalam filem ini nanti, Leslie Grace akan membawa watak Barbara Gordon dan JK Simmons juga akan kembali melakonkan watak sebagai bapanya Commissioner Gordon!

Ini bukan pertama kali Branden Fraser berlakon di dalam franchise di bawah DC. Dia juga merupakan pelakon bagi watak Robotman, Cliff Steele dari siri Doom Patrol yang ditayangkan di Warner TV serta saluran streaming milik HBO.

Lihat rupa beliau melalui tangkap layar di bawah.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 5 / 5. KIRAAN BINTANG 4

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI