5 Filem Triller Hindi Wajib Tonton

0
(0)

Karthik Calling Karthik (2010)

Karthik seorang jejaka introvert yang sering sahaja dibuli dan diejek oleh bossnya sendiri. Kehidupan Karthik bukanlah mudah tetapi setelah mendapat sebuah panggilan dari seseorang yang tidak dikenali, orang tersebut berjanji untuk mengubah kehidupan karthik.

 

Game Over (2019)

Swapna seorang pereka permainan (game designer) yang menghidap penyakit PTSD yang tinggal seorang diri. Kehidupan Swapna menjadi huru hara setelah seorang pembunuh bersiri memecah masuk rumahnya.

 

Phobia (2016)

Kehidupan Mehak yang pada awalnya bahagia dan mempunyai segala-galanya telah hancur setelah seorang pemandu taxi telah menyerang Mehak secara seksual. Sejak itu Mehak telah mengalami Agoraphobia. Selepas berpindah ke apartmen baharu, kehidupan Mehak lebih tertekan kerana dia mampu kejadian-kejadian pelik.

 

Bhram (2008)

Antara adalah seorang model yang sangat terkenal yang mempunyai sejarah hitam dalam hidupnya dimasa lalu. Dia telah jatuh cinta dengan seorang jejaka kaya bernama Shantanu, akan tetapi setelah berjumpa dengan abang Shantanu, Devendra semua telah menjadi huru hara. Antara telah menuduh Devendra yang telah membunuh kakaknya.

Rudra: The Edge Of Darkness (2022)

Sebuah siri yang dibintangi oleh pelakon terkenal Ajay Devgan. Siri ini 6 episode yang mengisahkan seorang polis yang sangat beribawa menyelesaikan kes-kes berat sekitar mumbai.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI