SALMAN KHAN UMUM SEKUEL FILEM ‘BAJRANGI BHAIJAAN’

5
(4)

Pelakon berbadan sado,  Salman Khan telah pun mengumumkan akan membikin sekuel kepada filem box office lakonannya sebelum ini, Bajrangi Bhaijaan…Perkara itu diumumkan ketika pelancaran filem terbaru arahan S.S Rajamouli, RRR..

Perkara ini sememangnya akan membuatkan peminat filem Hindi menjadi teruja menunggu sekuel kepada filem yang telah diterbitkan pada tahun 2015 itu..

Bajrangi Bhaijaan merupakan sebuah filem berkisarkan tentang seorang kanak-kanak perempuan yang tidak boleh bercakap, Shahida dari Pakistan telah terpisah dari Ibunya dan tersesat..

Shahida telah dijumpai oleh Pawan Kumar Chaturvedi (Salman Khan) Pawan menjaga kanak-kanak tersebut dan dalam masa yang sama Pawan cuba membantu dengan membawanya pulang semula ke Pakistan..

Filem pertamanya telah berjaya mencatatkan kutipan memberansangkan daripada bajet sekitar USD12 juta.. Sebuah filem yang begitu meruntun air mata penonton yang menyaksikannya..

Untuk sekuel kali ini, skrip filem ini bakal ditulis oleh K.V Vijayenda Prasad yang merupakan ayah kepada pengarah S.S Rajamouli. K.V. Vijayendra Prasad juga merupakan penulis lakonlayar untuk filem Bajrangi Bhaijaan..

Buat masa ini, tiada sinopsis didedahkan. Persoalan yang lebih besar ialah adakah watak Shahida akan kembali atau tidak? Apapun, berita ini memang mengujakan para peminat filem Bollywood termasuk Min..

Tiada tarikh tayangan diumumkan buat masa ini. .

Kredit : Suka Filem

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 5 / 5. KIRAAN BINTANG 4

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI

Ratu Aura Dewi

Ratu Aura Dewi

I'm A Movie Lover, Starbucks Lover & All Lover!