6 Filem Aksi Terbaik Denzel Washington

0
(0)

 

Danzel Washington adalah pelakon aksi terbaik yang tidak perlu lagi diperkenalkan. Tidak hanya popular pada tahun 90-an, tetapi beliau masih relevan pada tahun-tahun mendatang

Danzel Washington telah mendapat 2 anugerah Oscar sepanjang kerjaya lakonannya.

Dengan tayangan Filem francais Equalizer di Netflix baru-baru ini telah menaikkan lagi populariti dan nama Danzel Washington

Disini terdapat 6 Filem aksi terbaik lakonan Danzel Washington

6. SAFE HOUSE

Director: Daniel Espinosa

Mengisahkan Matt seorang agent CIA muda yang perlu melindungi salah seorang pelarian yang memerlukan perlindungan iaitu Tobin Forst lakonan Danzel Washington. Tiba-tiba mereka berdua diserang oleh sekumpulan askar upahan. Mereka berdua perlu berganding bahu supaya nyawa mereka selamat.

5. THE BONE COLLECTOR

Director: Phillip Noyce

Lincoln seorang detektif yang sedang menyiasat sebuah kes penculikkan dan pembunuhan bersiri. Semakin ramai menjadi mangsa Lincoln dan rakan sepakusanya mendapat petunjuk dari pembunuh bersiri tersebut.

4. FALLEN

Director: Gregory Hoblit

Semasa menyiasat beberapa siri pembunuhan yang mengerikan, dua detektif pembunuhan terserempak dengan seorang profesor teologi yang mengesyaki bahawa roh jahat yang melakukan semua pembunuhan itu.

3. THE BOOK OF ELI

Directors: Albert Hughes, Allen Hughes

Dalam keadaan pasca-apokaliptik, Eli terserempak dengan sebuah bandar yang telah hancur dalam perjalanannya ke arah barat. Di sana, dia bertemu Carnegie, seorang lelaki yang gilakan kuasa mencari buku suci yang Eli ditugaskan untuk melindungi.

2. THE LITTLE THINGS

Director: John Lee Hancock

Apabila pembunuh bersiri menyerang krmbali, seorang bekas detektif yang mencari jawapan tentang kes pembunuhan bersiri. Beliau kembali bertugas dan bekerjasama dengan seorang detektif baru yang ditugaskan untuk menangkap pembunuh bersiri tersebut. Malangnya sebelum sempat mereka berbuat apa-apa kes itu telah melibatkan sekumpulan FBI.

1. THE EQUALIZER

Director: Antoine Fuqua

Seorang lelaki biasa yang mempunyai sejarah masa lalu tidak mampu berdiam diri setelah seorang wanita kenalannya telah menjadi mangsa penculikkan sebuah organisasi mafia rusia. Dia telah berusaha untuk menyelamatkan kenalannya itu.

 

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI