SATU MALAM PERAWAN

0
(0)

KES GADIS SEKOLAH YANG DICULIK & DIJADIKAN HAMBA MELEPASKAN NAFSU 

DICULIK , DIPERKOSA , DISEKSA SAMPAI MATI

Mengisahkan 2 orang budak perempuan sekolah menengah yg diculik ketika berjalan kaki pulang dari sekolah.

Mereka menjadi mangsa sindiket perdagangan manusia dan dipaksa untuk buat kerja-kerja yang tidak sepatutnya Aisyah dan teman baiknya, Mira (Erin Malik) telah diculik dan dijual kepada Mummy Nora dan akhirnya dilacurkan dalam usia yang begitu muda iaitu dalam usia belasan tahun.

Mira telah terbunuh setelah dirogol berkali-kali oleh 2 orang lelaki semasa dalam tahanan.Mayatnya dicampak ke dalam tong sampah besar di bawah jejambat.Seorang lelaki jalanan akhirnya menemui mayat Mira.

Ibu bapa Aisyah pula hampir gila setelah kehilangan anak kesayangan mereka apatah lagi mendengar khabar buruk tentang kematian Mira.Saban hari mereka bersolat hajat memohon Aisyah dipulangkan kepada mereka samada jasad atau mayat.

Walaupun tersiksa, Aisyah tidak pernah berhenti berdoa dan berusaha untuk melarikan diri.Aisyah telah dijual dan dijadikan pelacur perawan oleh Mummy “Sheila Rusly” dan terpaksa melayan pelbagai karenah lelaki hidung belang.

Semasa dalam tahanan, Aisyah dijaga rapi oleh Badang.Dalam diam-diam,Badan terasa simpati pada Aisyah namun terpaksa menyingkir perasaan kasih dan kasihan itu kerana tugasnya.

Walaupun Badang mengawal ketat Aisyah, tetapi semangat Aisyah untuk melarikan diri mengatasi segalanya. Suatu malam, Aisyah dibawa ke sebuah hotel mewah untuk dilacurkan kepada Mat Salleh.

Badang memberi amaran kepada Aisyah bahawa polisi Mummy sekiranya pelacur cuba melarikan diri, mereka akan ditembak sampai mati.

Namun, Aisyah tetap cuba melarikan diri,malang sekali kelibatnya menyelusup keluar dapat dikesan Badang.Badang memanggil Aisyah tetapi tidak dihiraukan.Dengan hati yang berat, Badang akhirnya terpaksa menembak Aisyah.

Kerana rasa berdosa,Badang menembak dirinya sendiri setelah Aisyah maut didepan mata.Pihak sekuriti hotel akhirnya menemui 2 jasad yang berlumuran darah.Berakhirlah penderitaan seorang pelacur perawan dan diiringi dengan tangisan ibu bapa Aisyah yang terlalu sedih dengan nasib yang menimpa anaknya.

Memang best sangat telemovie ini TWO THUMBS UP lakonan Diana Danielle,Sheila Rusly dan Erin Malek industri filem malaysia perlu lebih banyak movie based on true story mcm ini especially pasal crime telemovie ni dah lama keluar kat astro dulu.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI