FAKTA CAPTAIN AMERICA SEPATUTNYA JENSEN ACKLES YANG MENJADI WATAK UTAMA

0
(0)

Fakta Menarik Sebelum Pengambaran Captain America

Mungkin ramai tidak tahu, Jensen Ackles sebenarnya yang hampir untuk memegang watak sebagai Steve Rogers.Ini berlaku ketika mana ketika itu Chris Evans mula-mula menolak tawaran untuk membawa watak ini walaupun Chris dipujuk oleh production ketika itu.

Chris memberi alasan dia sudah puas membawa watak dari komik adiwira.Menurut beliau ini adalah yang kali ke 5 dibawa watak komik tidak kira watak Utama atau Sidekick adiwira dalam lakonan Filem.Faktor utama kerana dia masih lagi trauma dengan kegagalan beliau dlm Fantastic Four dan menyebabkan dia di kecam teruk oleh pengkritik film yang dikatakan lakonan dia dlm movie tu seperti kayu.

Production masa tu meletakkan Chris sebagai waiting list in case kalo tiba-tiba Chris berubah fikiran.Disamping itu mereka juga casting calon yang tersenarai pendek dan buat ujibakat pada Jensen untuk watak Steve.Semasa Jensen masa audition tu mmg berjaya bawa watak Steve dgn baik.

Ketika mana dan hampir finalize deal,minit terakhir Chris setuju utk amek watak ini itu pun atas pujukan Robert Downey Jr.End up production setuju Chris should be Steve Rogers.Dan diorang buat keputusan utk bagi Jensen Ackles pegang watak Clint Barton.

Tetapi Jensen terpaksa tolak watak tu disebabkan Jensen rasa watak Hawkeye tu tak ada impact pada career dia kerana watak tu cuma watak sidekick.Dan masa tu juga Jensen baru sahaja tandatangan kontrak baru utk season baru Supernatural Series.

Kesimpulan disitu juga Jensen terpaksa tolak jadi Clint Barton sebab beliau tidak boleh memberi komitmen masa untuk terlibat dengan Avengers dan movie superhero lain disebabkan sibuk dgn jadual shooting season baru Supernatural. End up production putuskan Jeremy Renner jadi Clint Barton dalam Avenger.

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI