MALAYSIA TIRU RANCANGAN DRAMA KOREA

0
(0)

Bekas Menteri Pendidikan Maszlee Malik dalam rancangan Squid Game Malaysia.

Siapa sangka drama series yang tengah viral siri Korea Squid Games yang di tayangkan di platform netflix dan menjadi trending no satu diseluruh dunia,tidak lepaskan peluang banyak penggiat seni tidak kira artis fb pages dan instafamous untuk lakonkan secara parodi atau lain tujuan untuk tidak ketinggalan dari sesuatu yang hangat dan viral.

Malah ada yang kesempatan untuk melakonkan semula babak dari aksi drama tersebut sehingga mengundang makian para netizen di media sosial.Taruh adalah sebuah filem pendek fan made yang d iinspirasikan daripada siri drama popular Netflix Squid Game.

Idea itu datangnya daripada ramai netizen yang bertanya bagaimana sekiranya ada Squid Game versi Malaysia,jadi filem pendek ini adalah satu pembayangan konsep filem pendek fan made adalah interpretasi peminat terhadap sesuatu yang sudah wujud diluar sana ramai juga membuat filem pendek fan made siri harry potter dan banyak lagi.

Filem Ini adalah hanya satu filem pendek sebagai hobi bagi sesiapa yang ingin menonton filem pendek Taruh juga akan ditayangkan di page facebook secara langsung kami pada 28 Oktober jam 8 malam,dari barisan pelakon nampak macam bekas menteri pendidikan betul ke?

RATING FILEM INI

BINTANG UNTUK REVIEW INI

PURATA BINTANG 0 / 5. KIRAAN BINTANG 0

MASIH TIADA VOTE UNTUK REVIEW FILEM INI